Om oss

Vi har hjulpet folk med kjøp og salg av bedrifter siden 2005

Sunbelt Bedriftsmegling AS er en norsk bedriftsmegler som har hjulpet folk med kjøp og salg av bedrifter siden 2005. Sunbelt er blant verdens største nettverk for bedriftsmegling bestående av mange hundre kontorer og over tusen meglere fordelt utover hele verden.

Våre hovedtjenester

Salg av bedrifter

Når du skal selge din bedrift kan vi finne kjøpere, utføre verdivurdering, koordinere forhandlinger og utarbeide avtaler. Sunbelt har en bred database med kjøpere som aktivt leter etter et passende firma til salgs. Her finnes med andre ord gylne muligheter for deg som ønsker å selge.

Kjøp av bedrifter

Av Sunbelt får du profesjonell hjelp til kjøp av bedrifter. Hvis du vil kjøpe bedrift, tilbyr vi to alternativer:

Kjøp bedrift etter aktivt søk
Sunbelt presenterer kjøpsalternativer basert på dine strategiske planer. Deretter koordinerer vi kjøpsprosessen, og hjelper deg med forhandlinger og kontrakter.

Kjøp en bedrift som er til salgs
Velg blant et variert utvalg lønnsomme bedrifter som er til salgs. Sunbelt presenterer sine prosjekter for deg, helt gratis.

Verdivurdering

Hvis du skal kjøpe eller selge et firma, anbefaler vi at du bestiller en verdivurdering. Sunbelt kan utarbeide en vurdering basert på dokumentert statistikk fra salg av firma og butikk i ulike type bransjer. Dette gjør vurderingen til en mer nøyaktig analyse av bedriftens verdi. Klikk her for å lese mer om verdivurdering.

PriceBuider – Ønsker du å øke verdien på din bedrift med opptil 71 %?

Gjennom faglige internasjonale samarbeid tilbyr vi en unik tre-trinns prosess for å øke verdien på bedriftene vi arbeider med. Første trinn i vår PriceBuilder prosess er å analysere kritiske faktorer i din bedrift. M&A Research viser at bedrifter som oppnår en PriceBuilder score på 80+ av 100 mulige poeng, får en 71 % høyere pris enn gjennomsnittet. På neste trinn definerer vi i fellesskap konkrete tiltak for din bedrift. Trinn tre er realisering av reel verdiøkning. Alle parter tjener på prosessen. Den som selger bedriften får bedre pris, og den som kjøper bedriften får redusert risiko.

Ta kontakt

Noe du lurer på? Skriv det her så tar jeg kontakt så fort jeg kan

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
svein-profilbilde

Svein Hedløy

Daglig leder

E-post: norway@sunbeltnetwork.com
Telefon: 92 25 86 85

Svein, gründer og daglig leder i Sunbelt Business Brokers i Norge, er en erfaren bedriftsmegler med en solid bakgrunn innen økonomi og management consulting. Med en MBA og internasjonal sertifisering innen bedriftsmegling, har han omfattende bransjeerfaring innen detalj, data, bank, olje, offentlig sektor, energi, tele, og konsulentvirksomhet. Han har ledet prosjekter for store aktører nasjonalt og internasjonalt, inkludert IBM og PricewaterhouseCoopers AS. Hedløy er også kompetent innen organisasjonsutvikling, økonomisk analyse, prosjektledelse og IT-løsninger.

For en samtale om kjøp og salg av bedrifter, kontakt Svein på telefon 922 58 685 eller via e-post svein.hedloy@sunbeltnetwork.com.

Skjermbilde 2024-01-30 kl. 13.26.36

Jan Georg Kristiansen

Bedriftscoach

E-post: jan.georg@erickson.no
Telefon: 90 68 25 12

Jan Georg Kristiansen er Bedriftscoach for ledere og bedriftseiere med spesialitet forberedelse kjøp og salg av bedrifter. Med mer enn 6000 coachingtimer av ledere i organisasjons-, leder- og karriereutvikling, samt salg av bedrifter bistår han Sunbelt Bedriftsmegling i Norge som Bedriftseiers Exit Max coach. Jan Georg etablerte coachingselskapet Erickson Coaching Nordic AS i 1998 (norges første) og var norges første Master sertifiserte coach (MCC fra ICF). Kristiansen er utdannet siviløkonom NHH, lærerutdannet og med Master of Arts (MA) i bedrifts coaching fra England. Hans bransjeerfaring omfatter IT, finans, handel, privatskole, bank, tele, farmasi og konsulentvirksomhet. Han har erfaring innen effektivisering, ledelse, kompetanseutvikling, læringsglede for dyslektikere og prosjektledelse. Jan Georg arbeid med selgere av bedrifter. Fokus er økt sannsynlighet i å lykkes selge til ønsket pris og ønsket tid. Jan Georg hjelper også bedriftsselger å se med kjøpers øyne hva som skal til for å velge kjøpe din bedrift, og raskest mulig få til smidig overgang til ny eier.

Jan Georg har også 10 års erfaring med prosjektledelse for Bennet Reisebureau og finansanalytiker Bergen bank. En av hans bedriftskunder vant «1.pris Norges best i kompetanse-utvikling” (2007 HR Norge/2 bøker publisert).

anne-l-kristiansen

Anna Lebedeva Kristiansen

Bedriftscoach

Anna Lebedeva Kristiansen, MCC ICF ICF-akkreditert siden 2006 Executive Coach siden 2002, jobber med bedriftseiere, toppledelse, ledergrupper, og trener for profesjonelle coacher og forretningsledere. Anna jobber med de største selskapene innen ulike bransjer: matindustri, bank, telekommunikasjon, produksjonsselskaper og detaljhandelskjeder, stålproduksjon, farmasi, luksus, publisering, og andre ulike organisasjoner. Hennes arbeid fokuserer på å formulere klientens mål for utvikling og gå hele veien sammen planlegging implementering og måling av resultater. Anna overholder den etiske koden til International Federation of Coaching, og verdsetter ærlighet og åpenhet. Utdannelsen omfatter øyere filologisk utdannelse, Norsk Handelshøyskole (Økonomi), og er sertifisert Master Certified Coach fra International Federation of Coaching. Hennes arbeidsspråk er norsk, engelsk og russisk.