Om oss

Sunbelt Bedriftsmegling AS er en norsk bedriftsmegler. Vi hjelper folk med å kjøpe og selge bedrifter på en trygg og ryddig måte. Sunbelt er blant verdens største nettverk for bedriftsmegling bestående av mange hundre kontorer og over tusen meglere fordelt utover hele verden.  Det norske kontoret for Sunbelt arbeider kun med salg av norske bedrifter.

Våre hovedtjenester

 

Salg av bedrifter
Når du skal selge din bedrift kan vi finne kjøpere, utføre verdivurdering, koordinere forhandlinger og utarbeide avtaler. Sunbelt har en bred database med kjøpere som aktivt leter etter et passende firma til salgs. Her finnes med andre ord gylne muligheter for deg som ønsker å selge.

Kjøp av bedrifter
Av Sunbelt får du profesjonell hjelp til kjøp av bedrifter. Hvis du vil kjøpe bedrift, tilbyr vi to alternativer:

Kjøp bedrift etter aktivt søk
Sunbelt presenterer kjøpsalternativer basert på dine strategiske planer. Deretter koordinerer vi kjøpsprosessen, og hjelper deg med forhandlinger og kontrakter.

Kjøp en bedrift som er til salgs
Velg blant et variert utvalg lønnsomme bedrifter som er til salgs. Sunbelt presenterer sine prosjekter for deg, helt gratis.

Verdivurdering
Hvis du skal kjøpe eller selge et firma, anbefaler vi at du bestiller en verdivurdering. Sunbelt kan utarbeide en vurdering basert på dokumentert statistikk fra salg av firma og butikk i ulike type bransjer. Dette gjør vurderingen til en mer nøyaktig analyse av bedriftens verdi. Klikk her for å lese mer om verdivurdering.

PriceBuider – Ønsker du å øke verdien på din bedrift med opptil 71 %?
Gjennom faglige internasjonale samarbeid tilbyr vi en unik tre-trinns prosess for å øke verdien på bedriftene vi arbeider med. Første trinn i vår PriceBuilder prosess er å analysere kritiske faktorer i din bedrift. M&A Research viser at bedrifter som oppnår en PriceBuilder score på 80+ av 100 mulige poeng, får en 71 % høyere pris enn gjennomsnittet. På neste trinn definerer vi i fellesskap konkrete tiltak for din bedrift. Trinn tre er realisering av reel verdiøkning. Alle parter tjener på prosessen. Den som selger bedriften får bedre pris, og den som kjøper bedriften får redusert risiko.

 

Ta kontakt med oss!

La oss bli kjent

 

E-post: norway@sunbeltnetwork.com
Telefon: 40 00 34 86
Telefaks: 21 55 21 81
Adresse: Våre lokaler ligger i Ullernchausseen 119/117 på Lilleaker, Oslo.
Parkering: Innkjøring stikkvei ved gult trebygg «Harmoni» ved fotgjengerskilt. Kjør rett frem og følg veien som svinger mot venstre, til du kommer til et rødt hus. Der er det godt med parkeringsplasser (noen merket «Sunbelt») eventuelt umerkede parkeringsplasser, eller parker opp Lilleakerveien.
Sunbelts internasjonale hjemmeside: www.sunbeltnetwork.com

 

Daglig leder, Svein Hedløy

 

Svein er gründer og daglig leder i Sunbelt Business Brokers i Norge. Han er siviløkonom og har en Master of Business Administration (MBA), samt den offisielle internasjonale utdanningen og sertifiseringen innen megling av bedrifter. Han har bred bransjeerfaring innen detalj, data, bank, olje, offentlig sektor, energi, tele og konsulentvirksomhet og har arbeidet med flere av de største aktørene i bransjene både nasjonalt og internasjonalt.

Hedløy har ledererfaring innen økonomi og management consulting hvor han har arbeidet med organisasjonsutvikling, økonomisk analyse, management for hire, kompetanseutvikling, prosjektledelse og effektiviseringsuttak ved hjelp av diverse IT-løsninger.

 

 

Svein har vært bedriftsmegler i ulike bransjer og har i flere år arbeidet med verdivurderinger, organisasjonstilpassing samt synergiuttak etter oppkjøp. Han har også erfaring fra kjøp og drift av franchise, og fra salg av store prosjekter til bedrifter. Svein har blant annet arbeidet med prosjekter for IBM og PricewaterhouseCoopers AS. Ring gjerne Svein på telefon 922 58 685, eller send e-post til svein.hedloy@sunbeltnetwork.com for en prat om kjøp og salg av bedrift.

Signer deg for å få oppdateringer på bedrifter til salgs.